среда, 30 января 2008 г.

Янычары интригуют

"Высокий замок" уделил определённое внимание визиту "премьерки" в Брюссель. (Иван Фарион Тимошенко просила Європу, щоб українці їздили до неї без віз). При этот интересную мысль по поводу её "не встречи" с генсеком НАТО высказал почти штатный "политолог" газеты Романюк:

Анатолій РОМАНЮК, політолог

Я не бачив, щоб у програмі візиту було зазначено, що має відбутися така зустріч. Можливо, вона і планувалася, але публічно про неї не оголошували. Інший момент – Юлія Тимошенко після того, як вона стала прем’єр-міністром, стала дуже обережно ставитися до складних питань, які мають різну реакцію населення в різних регіонах. Те, що Тимошенко не зустрічається зараз із Схеффером, викликане тим, що до НАТО в Україні ставляться по-різному. І вона не хоче обмежувати собі можливості політичного маневру в цьому питанні у майбутньому. Всі необхідні повідомлення, які необхідно зробити щодо НАТО, зробить Немиря, близька людина до Тимошенко, якого називають «особистим міністром закордонних справ» Тимошенко. Відтак вона завжди може сказати: те, що сказав Немиря, це є моя позиція. А з іншого боку, може сказати: я не зустрічалася з Генсеком НАТО, тому які можуть бути претензії до мене?

По всему видно, что политолог "восхищен" Юлиными политическими интригами, вот ведь какая умная, может и рыбку съесть и в НАТО вступить! Такое неприкрытое восхищение наших новых янычар ухищрениями политиков по втягиванию Украины в не наше противостояние вызывает улыбку. Вот, блин, растолковал. а то без него этого никто и не понял бы.
А самое интересное, что Юля всё-таки встречалась к генсеком НАТО.

Комментариев нет: